Etiquetas

lunes, 9 de mayo de 2011

XXIX VOLTA A PEU A PEGO

primera carrera desde verger en la cual ximo es va trencar el abduptor, desde entonses pocs entrenamentes i alguna recaiguda, aixi que esta carrera era cuestio de anar en pla de entrenament, la idea era ferla en 5:30 de mitja per kilomete, joan tambe estaba tocat de la pantxa, aixi qie per evitar picarmos en la gent de devant es va optar per posarse darrere de tots per anar en pla tranquil.abans de la carrera va ploure i tots pensavem en una carrera remullada pero a l ´hora del escomentsament deixa de ploure.
 a les 19:00 un cohet dona pas a la eixida varem tardar mes de 2 minuts en arrivar a la pancarta de eixida de tanta gent que hi.havia. al pincipi de la carrera es va fer un gran tapo, entre que els camins que eren molt estrets i que havia molta aigua en el sol, costava molt poder adelantar.
hasta casi la mitad de la carrera no es va estirar el peloto i poc a poc anavem adelantat sempre dins de una carrera tranquileta. la volta tenia pujaes i baixaes cosa que la feia entretenguda m´agrada mes eixe tipus de carreres que les que son completamet planes ja que es fan monotones.
 al final es va fer en una mitja de 5:13 que no esta mal pese a sols a ver entrenat un dia i estar lesionats i malats, a vore si poc a poc anem curantmos i anem agafant la forma que teniem.







No hay comentarios:

Publicar un comentario