Etiquetas

lunes, 19 de marzo de 2012

LA LLACUNA-L´ORXA- VIA VERDA-DAIMUS

Este diumenge, s’han reunit l’original team, que desde feia temps no ens reuníem per a fer una eixida, i la veritat és que ens ho hem passat molt bé, i hem fet una ruta llarga de 70 km, i un bon esmorzar amb canaris i mistela inclosos.
A la 7:45 per imposició horària de D.Juan, hem eixit des de daimús cap a villalonga per a coronar la llacuna, hem eixit: juan, ximo, pablo, salva, domingo, gorcha, eduardo, i paco.
A ritme suau per a anar calfant músculs, hem anat per potries cap a villalonga, les rampes del camí de potries ja li han bastat a paco que cap a mes de tres mesos que no agafava la bicicleta, i a villalonga s’ha donat la volta, així que la resta del gran grup hem encarat cap a la llacuna, al capdavant pablo, ximo, juan, i gorxa. Ximo ha posat un ritme alegre al qual juan no ha pogut respondre per falta d’entrene per culpa de la lesió que arrossega, gorxa s’ha quedat uns metres per darrere, i pablo a atacat per a coronar primer a falta de tres km per a arribar a la cima, domingo s’ha quedat marcant-li el ritme a juan, i salva un minut per darrere a molt bon ritme, seguit per eduardo, al final les diferència han sigut mínimes demostrant-se que el grup estava fort. Gorxa no volia arribar tard a casa i s’ha donat la volta, la resta hem encarat l’almirall per la via forestal, la qual és dureta.
Descens cap a l´orxa i un bon esmorzar, salva volia tornar pel cim de la safor però, al final hem tornat per l’antiga via del tren cap a villalonga, i des d’allí fins daimús, un diumenge molt divertit, en que ens hem tornat a reunir els amics per a fer un poc de bicicleta.












No hay comentarios:

Publicar un comentario