Etiquetas

sábado, 19 de noviembre de 2011

Disabte 19 de novembre de 2011. Apega't a Roda i amics

Hui hem eixit alguns membres d'Apega't a Roda a fer una ruta en bici. En principi parexia que el temps no pintava bé, pero hem tingut sort , no ha plogut i la ruta ha sigut molt més interessant i divertida del que ens esperàvem.

Hem eixit: Domingo, Juan, Joan (el seu fill), Salva, Pablo i Miquel (germà de Salva). Hem anat a Lorxa per El Cim de la Safor i hem tornat per la antiga Vía del tren, pèro acabant la via d'una manera diferent a lo normal, a proposta de Miquel (una aventureta molt bonica). Encara que era la primera vegada per a Joan Burguera que feia el Cim (recordar que el xic ja s'ha fet la Matahombres, ruta de la pata del maxo!!), el xicón s'ha portat con un  auntèntic JABATO, si senyor. 14 anys i s'ha menjat una ruta de quasi 50 km de pujaes fortes i baixaes ràpides com el més pintat.

Açí algunes fotos de la ruta:

 Arribada al Tarzán de Joan i Pablo


 Fotos al Cim de la Safor. Joan!! Jabato!!


 El canari que no falte i l'esmorzar entrepà de truita amb sobrasada, vitets i el vi menys!!

La tornada per la via ha tingut de tot; tolls d'aigua per tot arreu, velocitat, hem botat marges, ens hem carregat la bici al muscle, hem creuat el riu. Hem tingut de tot. Ha sigut molt divertit i complet.


 Amb un poc  de perill a vegades al passar per la fusta després de botar marges amb la bici...la fusta es queixava, fent sorolls de trencar-se, com la mare que la parir!







 I creuar el riu per les canalitzacions de metall amb una altura considerable i un tant perillosa  a més  d'aventurera.


 El Pablo s'hen feia creus!!






 Juan fent flexions de braços  a 10 m  del riu davall d'ell.



 Bé, ha sigut una experiència molt aventurera i bonica que tornarem a repetir.
El dia a sigut molt bò i ens ho hem passat mot bé.

"Ens agradaria que més gent del grup i més amics pugueren i vullgueren disfrutar d'aquestes rutes BTT en un futur. Vos anime a tots els que vullgueu , pertanyents o no al grup, a estar en contacte amb la natura i a gaudir de l'esport de Mountain Bike en bona companyia. Vos agradaria i vos ho passarieu mot bé com ens ho passem nosaltres."

Tot és començar!!

Salutacions a tots des de Apega't a Roda!!

1 comentario: