Etiquetas

lunes, 6 de febrero de 2012

volta a peu a palmera 2012 i resum de un any de correr


Fa exactament un any començàvem en açò de córrer, la primera carrera que corríem juan i jo va ser la de palmera.
al ser curta ens donava un poc mas de tranquil·litat per a afrontar-la.
Eixe dia corria amb nosaltres pablo que era ja una maquina de córrer i eduardo, que llavors estava mermat fisicament per culpa d’una lesió en el genoll.
Vam fer una carrera en 4:59 ximo, i 5:05 juan, pablo feia uns molt bons 4:29, però ell ja estava llavors a un altre nivell, i eduardo que llavors s’agafava això de córrer per culpa de la lesió en uns 6:00.
a eixa carrera van vindre a veure’ns amb bicicleta: javier l’actual alcalde, salva, pepe, i domingo.
No se si em deixe a algú, i van vindre per a donar-nos ànims.
Despres d’eixa carrera ens apuntem a la font, a la d’oliva i al circuit de la marina, el córrer va començar com un complement d’entrenament a la bicicleta que era la nostra verdadera passió i al final li vam ser cojiendo el regust pel córrer.
Entrenàvem dos i a vegades tres vegades per setmana i a poc a poc vam ser millorant, junt amb juan vam recórrer totes les carreres de la marina i junts corriem les carreres i entravem junts en la meta. Pablo sempre feia temps magnífics.
Eduardo es lesione, i es va haver d’operar.
Despres de l’estiu uns entrenes mes específics, mes ganes per millorar, i una disciplina i costancia han fet que haja millorat prou amb els registres que cap a llavors.
A açò del córrer se’ns va unir salva en la carrera de rafelcofer, i la veritat que ho va fer molt bé per a ser la primera carrera que cap a, encara que va patir un poquet però gràcies a juan que li acompanye durant tota la carrera al final la va poder acabar.
Juan ultimanete per falta de temps, costalers i altres compromisos no li han permés entrenar com deuria i tampoc s’ha apuntat a moltes carreres ultimament, i la veritat és que ho trobe a faltar, espere que prompte torne a córrer amb nosaltres.
Pablo despres del bajo físic que va tindre al final de l’estiu i finals del 2011 torna a estar en els seus furs i ahir va fer una carrera millorant inclús la carrera de l’any passat.
Eduardo ahir va fer 5:20, millorant moltíssim la marca anterior.
Salva ahir va fer la seua segona carrera i l’acabe molt bé li vaig veure relaxat i content, a rafelcofer el vaig veure cansat i ahir pareixia un altre, va fer una carrera a 5:20. espere que vaiga continuant entrenant i s’apunt a mes carreres.
Juan ahir no s’apunte, s’havien esgotat les places, però va estar, junt amb jose miguel el germà de salva ahí en palmera donant suport i ànims, i la veritat que s’agraïx molt per que encara que parega que no vos sentim si que sentim com pronuncieu els nostres noms i es que et dóna anime.
Així que sempre s’agraïxen els suports dels amics.
Quant a mi vaig fer 4:17 de mitja, és una bona carrera i per tant estic molt content.
També enguany cal destacar a la pujada al monduber a la qual participe domingo demostrant que açò de l’esport és un crack.
Esperem que a poc a poc mas gent vaja entrenant i apuntant-se a carreres, primer per estar ben fisicamente i despres pel grup d’amics.
Ara ve el circuit de la marina amb carreres els dissabte a la vesprada, així que si no teniu res a fer vos espere.
Fins a la pròxima: la font

No hay comentarios:

Publicar un comentario