Etiquetas

domingo, 18 de octubre de 2009

EXCURSIO AL RACO DEL DUC

Este diumenge hem fet una excursió a peu al racó del duc a villalonga,
el dia a començat quelcom ennuvolat, però no ens imaginàvem que plouria, així que hem preparat les motxilles amb els entrepans i aigua, i ens hem dirigit cap a la reprimala, a villalonga.
Aparquem els cotxes prop des d’on comença el camí cap a l’antiga via del tren que anava des de gandia fins a alcoi, la caminada seria molt llarga, els xiquets estaben entusiasmats, un poc abans d’arribar al primer túnel hi ha un xicotet camí que conduïx a un xicotet santuari on hi ha una talla molt xicoteta però molt bella de la verge de la font, una talla que data de pricipios del segle XVIII.
Una vegada visitada la virge ens hem dirigit cap al primer túnel i el mas llarg dels quatre que arribaríem a creuar, ací els xiquets anaven emocionats, el tunel és tan llarg que era necessari l’ús de llanternes per a poder veure en l’interior.
Despres de creuar el tercer túnel hi ha una senda prou escarpada, i de difícil accés, on conduïx a una caiguda d’aigua de la font de mata, ací el grup s’ha separat, els hòmens junt amb els xiquets mes majors ens hem dirigit per a veure la font. Mentres les dones s’han dirigit per a buscar un lloc amb poder menjar, la caminada per dins del barranc és d’una dificultat alta, però hi ha valgut la pena per ser un lloc preciós.

Allí ens ha agarrat la pluja, i ens hem hagut de refugiar dins d’una cova, però al veure que la pluja no parava i s’estava fent tard hem optat per tornar amb la dones que s’havien refugiat mentrestant dins d’un túnel. La tornada hi ha segut prou perillós, ja que les roques estaven mullades per la pluja i era molt resbaladis com ha comprovat qui escriu açò ja que he esvarat i he tingut una forta caiguda, encara sort que sense conseqüències greus.
Així que dolorit i mullat hem arribat fins al camí de la via on ens estaven esperant silvia i vicenta, i ja hem decidit anar a per els cotxes i arreplegar a les dones i als xiquets menuts, i posar fi a una aventura remullada, divertida, accidentada, i emocionant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario