Etiquetas

domingo, 24 de junio de 2012

cursa de daimus 2012 - Agraiments

ahir va tindre lloc la primera cursa a peu en daimus, cursa que va ser un exir tant de participacio com de cualitat dels participants, estic molt conten i orgullos de la part que en toca pero estic molt conten i orgullos del companys del daimus tecnoesport representats en la figura de jesus, juanjo, kike, toni, i vicent. i estis molt orgullos del meus companys de apegat a roda representats en salva pous, salva miralles, joan burguera pare i fill, juan antonio ribes i loren. que van estar al pie del cañon aportatn el seu gra de arena per que aço fora un exit. vullc tambe felitar al ajuntament perque va fer un treball extraodinari, i vullc citar a la policia local de daimus que va fer un magnific treball, tambe a tots les asociacions del poble de festers, ames de casa, i totes les asociacions i voluntaris que van estar ajudant en tot perque daimus fera una carrera com cal. lo important es que estes coses unixen al poble i que fan aficio en el poble, aparquem diferencies i remem tots en la mateixa direccio per fer coses importants per un poble que es Daimus. GRACIES A TOTS

miércoles, 13 de junio de 2012

Y SIGUEN LAS SALIDAS ...

...   vamos rodando MARTES, JUEVES, DOMINGO, e incluso alguna más.

         Y TU ?




recordad, las salidas son a las 7:30h los domingos y a las 19:00 martes y jueves. OJO (hora de salida, no de quedar para salir). Nos vamos "en punto" los que estamos. 

 APEGATARODA

viernes, 8 de junio de 2012

I VOLTA A PEU DAIMUS 2012

este proxim 23 de juny es fara la primera volta a peu al poble de daimus, dins dels actes de celebracio del 400 aniversari de la carta pobla, no cal dirvos de la importancia per el sport del nostre poble que tot ixca molt be eixe dia.
dins del nostre grup de ciclistes hihan tambe corredors de voltes a peu, i tambe necesitem la colaboracio i la ajuda de tots els que vullguen del nostre fantastic grup, per tant faig una crida per que eixe dia estigau al costat dels organitzadors, els que no vullguen participar correguens que participen ajudant i colaborant.
APEGATARODA estara ahi no heu dubte.
asi deixe el que sera ja si no hiha cap de contratemps el circuit definitiu.
salut a tots

martes, 5 de junio de 2012

EL ESTIU ESTÀ ACÍ. TOTS A RODAR

Ja no caben excuses, qui no ix a rodar es per que NO VOL. 
Tenim 3 quedades setmanals per a ixir en grup, a banda de que cadau puga ixir quant vullga pel seu conter.

per exemple l´ última setmana de maig  hem fet :
- ruta facil i curta cantera Xeresa + camp de guerra al Grau de Gandia
- 1ª nocturna de la temporà amb altres equips amics, juntant a mes de 50 bikers
- altres ixides esporádiques










Que no te ho conten VINE a les pròximes !!!


(juan : açó ja pareix una secta, intentant captar fidels. je, je)