Etiquetas

martes, 21 de febrero de 2012

ANEM, I QUE ENS ENSENYEN SENDES NOVES?

està ací mateix, i ja es dins de 2 diumenges. anem? . qué dieu?

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.bikemap.net%2Froute%2F1326569%23lat%3D38.82206%26lng%3D-0.26539%26zoom%3D12%26type%3D2&h=KAQFZQRAYAQGps58qINy2-fLSigwwxggUFTSI_VMZvz-60Q

lunes, 20 de febrero de 2012

CURSA SOLIDARIA PER ALEX-OLIVA(FEBRER 2012)

ahir diumenge va tindre lloc en oliva la cursa solidaria per alex, ahir lo important no era fer marques, si no lo importatn era participar per una bona causa, desde apegataroda varem acudir varios membres, i molts tambe son membres del club atletisme de daimus, aixi que estaben doble representats.
salva un dels que mes ens va convençer a tots per participar en la cursa al final la va tindre que fer caminant per culpa de un costipat.
una vegada alli ens varen posar com objetiu que juan fera un temps per baix 4:40,i en eixe ojetiu ximo i pablo li marcaren un ritme a juan per que heu aconseguira i al fina ve fer un temps en 4:26, que es la seua millor marca fins ara.
ara fins a la proxima que tambe sera en oliva.
enhorabona a organitsadors i participants.
la resposta de la gent va ser espectacular tant de camimats com de corredos, a vegades la societat sorpren positivament, i aixo ens dona la esperança de un futur millor.

martes, 14 de febrero de 2012

Este diumenge hi-ha una cursa solidaria a oliva, els que vullguen anar podem apuntarse a la pagina de somesport.

CORREDORS
DISTÀNCIA: 5,4 Km (2 voltes al circuit)
CATEGORIES: es tracta d’una cursa no competitiva
Les categories utilitzades en les classificaciones dels corredors seran informatives.
TROFEUS:
Només s'entregarà als 3 primers homes i dones de la cursa.

CAMINANTS
DISTÀNCIA: 2,7 Km (1 volta al circuit)
CATEGORIES: es tracta d’una caminata no competitiva
per tant sense categories
TROFEUS:
No hi haurà trofeus, es tracta d'una caminata solidaria

l'AT és una malaltia complicada que afecta a varies parts dels cos, especialment al cervell i al sistema inmunològic. A-T es una malaltia progressiva, i amb el pas del temps, els afectats necessiten l'ajuda dels altres per fer vida quotidiana. Amb esta cursa solidària intentem aconseguir recursos per ajudar a Àlex i la seua familia en la recerca de noves solucions mèdiques.
CURSA SOLIDÀRIA TOTS AMB ÀLEX - OLIVA

lunes, 6 de febrero de 2012

volta a peu a palmera 2012 i resum de un any de correr


Fa exactament un any començàvem en açò de córrer, la primera carrera que corríem juan i jo va ser la de palmera.
al ser curta ens donava un poc mas de tranquil·litat per a afrontar-la.
Eixe dia corria amb nosaltres pablo que era ja una maquina de córrer i eduardo, que llavors estava mermat fisicament per culpa d’una lesió en el genoll.
Vam fer una carrera en 4:59 ximo, i 5:05 juan, pablo feia uns molt bons 4:29, però ell ja estava llavors a un altre nivell, i eduardo que llavors s’agafava això de córrer per culpa de la lesió en uns 6:00.
a eixa carrera van vindre a veure’ns amb bicicleta: javier l’actual alcalde, salva, pepe, i domingo.
No se si em deixe a algú, i van vindre per a donar-nos ànims.
Despres d’eixa carrera ens apuntem a la font, a la d’oliva i al circuit de la marina, el córrer va començar com un complement d’entrenament a la bicicleta que era la nostra verdadera passió i al final li vam ser cojiendo el regust pel córrer.
Entrenàvem dos i a vegades tres vegades per setmana i a poc a poc vam ser millorant, junt amb juan vam recórrer totes les carreres de la marina i junts corriem les carreres i entravem junts en la meta. Pablo sempre feia temps magnífics.
Eduardo es lesione, i es va haver d’operar.
Despres de l’estiu uns entrenes mes específics, mes ganes per millorar, i una disciplina i costancia han fet que haja millorat prou amb els registres que cap a llavors.
A açò del córrer se’ns va unir salva en la carrera de rafelcofer, i la veritat que ho va fer molt bé per a ser la primera carrera que cap a, encara que va patir un poquet però gràcies a juan que li acompanye durant tota la carrera al final la va poder acabar.
Juan ultimanete per falta de temps, costalers i altres compromisos no li han permés entrenar com deuria i tampoc s’ha apuntat a moltes carreres ultimament, i la veritat és que ho trobe a faltar, espere que prompte torne a córrer amb nosaltres.
Pablo despres del bajo físic que va tindre al final de l’estiu i finals del 2011 torna a estar en els seus furs i ahir va fer una carrera millorant inclús la carrera de l’any passat.
Eduardo ahir va fer 5:20, millorant moltíssim la marca anterior.
Salva ahir va fer la seua segona carrera i l’acabe molt bé li vaig veure relaxat i content, a rafelcofer el vaig veure cansat i ahir pareixia un altre, va fer una carrera a 5:20. espere que vaiga continuant entrenant i s’apunt a mes carreres.
Juan ahir no s’apunte, s’havien esgotat les places, però va estar, junt amb jose miguel el germà de salva ahí en palmera donant suport i ànims, i la veritat que s’agraïx molt per que encara que parega que no vos sentim si que sentim com pronuncieu els nostres noms i es que et dóna anime.
Així que sempre s’agraïxen els suports dels amics.
Quant a mi vaig fer 4:17 de mitja, és una bona carrera i per tant estic molt content.
També enguany cal destacar a la pujada al monduber a la qual participe domingo demostrant que açò de l’esport és un crack.
Esperem que a poc a poc mas gent vaja entrenant i apuntant-se a carreres, primer per estar ben fisicamente i despres pel grup d’amics.
Ara ve el circuit de la marina amb carreres els dissabte a la vesprada, així que si no teniu res a fer vos espere.
Fins a la pròxima: la font

jueves, 2 de febrero de 2012

Última noticia de la ruta: L'Immortal


Degut al mal temps que ve i, a les baixes temperatures pronosticades en Caudete, es cancel·la la ruta en un principi fins març, despres de la cursa oficial en març que ja farà mes bon temps. El amics de Trisport de Potries ja estàn avisats, per tant, la ruta queda pendent un altra vegada.

De moment jo propose la Ruta dels Monestirs, si algíu te alguna altra proposta que ho diga i "arreglem" eixe dia 11 de febrer. Hi ha que rodar i fer kilometres.

També estem pensant fer esta ruta dura i llarga i, per tant, ens tindrem que entrenar...que vos pareix?




Proposeu alternatives.